HTML

PortalMind

hitről, orvoslásról és háborúról.

Linkblog

Metrotervek

2008.07.14. 22:40 Portal[x]Mind

A balatonszárszói polgármesteri hivatalban, immár zárt helyen őrzik a 4-es metró terveit, vagy legalábbis az annak tűnő iratokat. A teljes dokumentációt hétfőn reggel Balatonszárszó központjában, egy szelektív hulladékgyűjtőben találta a szomszédos Teleki polgármestere.

Lehet, hogy túl sok 00-ás történet van a fejemben vagy hogy az Alias miatt lettem túl gyanakvó, de ez utóbbi sorozat egy része kísértetiesen emlékeztetett a TV-ben látott hiradásra. Itt úgy oldották meg az "ügynökök" az információcserét, hogy a szemetesbe dobott cuccért egy másik ment. Kevesen érdeklődnek ugyanis a kukák tartalma után. Ez alól kivételt csak a guberálók (és úgy látszik a szárszói polgármester) alkot kivételt. A szelektív szemetesek ráadásul még a guberálóknak sem egyszerű falat. Én speciel egyszer láttam csak egy igazi speckó szerszámmal turkálni benne egy hajléktalant. Már ha hajléktalan volt az illető, ugyebár...

Szólj hozzá!

Címkék: metro ügynök 007 kuka szemetes 00

A bejegyzés trackback címe:

https://medeq.blog.hu/api/trackback/id/tr97568419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása