HTML

PortalMind

hitről, orvoslásról és háborúról.

Linkblog

Mellrákos embriók

2008.09.19. 17:39 Portal[x]Mind

Kiszelektálnák (megölnék, abortálnák) azokat az embriókat, akik magas mellrák kockázatúak  Hollandiában. Ezt genetikai vizsgálatokkal bizonyítanák. 

Milliószor is leírhatják, akkor sem fogja föl az emberek többsége, hogy a gének mint "programkódok" egyelőre nagyrészt mint kódok ismertek. Ismert persze rengeteg funkció is már velük kapcsolatban, ám nem kizárt, hogy egy kód több funkciót is kódoljon. Sőt egyes esetekben ez is bizonyítást nyert már.

Így, elméletben, az is lehetséges, hogy az a gén, illetve génmutáció, amely a mellrákot okozza, nagy szereppel bír egy másik betegség elnyomásában. Persze csak a fantázia szab határt, hogy mennyi mindent jelenthet ez. Az is igaz azonban, hogy kutatások is kellenek, hiszen tényekre lenne szükség. Ám ahogy az utóbbi még sok esetben csak gondolat, addig az előző sem több a visszájáról nézve: gondolat.

Azt hiszik ugyanis, hogy egy ismeret teljes ismeretet nyújt. Nekem nagyon a 20. sz. közepén lévő fizikusok gondolkodásmódjára hasonlít ez.

Szólj hozzá!

Címkék: genetika egészségügy abortusz orvoslás gén mellrák

A bejegyzés trackback címe:

https://medeq.blog.hu/api/trackback/id/tr52671737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása