HTML

PortalMind

hitről, orvoslásról és háborúról.

Linkblog

EARTH

2009.01.24. 23:04 Portal[x]Mind

Az EARTH c. Disney produkció bemutatóját ajánlanám mindenki figyelmébe.

Sokat szoktam bemutatókat nézni és ma az jutott eszembe, hogy vannak, akik büszkén jelentik ki: nem néznek TV-t, se hiradót, ergo ők a legkevésbé manipulált emberek. Több dolog miatt is kérdésesség válik ez. Egyrészt biztos információhoz jutnak más forrásból, így abszolutizálni fogják annak nézőpontját. Másrészt alulinformáltak lesznek, aminek a következménye, hogy nem látják át az eseményeket és nem látnak mögéje. Az eredmény ugyanaz.

Nem tudom az előzőre a megoldást, de a Disneyről is az jut mindig eszembe, amiről egy másik fórumban írtam nemrég: éppen azok a legnagyobb környezetvédők, akik a legtöbbet is ártanak neki. Ez persze így túlzás, de van alapja az állításomnak.

Egy biztos: a sok manipuláció, köpönyegforgatás, álszenteskedés és hülyítés mellett sziget még a virtuális jólét is. Kicsit ez az érzés fogott el az EARTH bemutatóját nézve és nagyon várom, hogy az egészet is láthassam.

TRAILER-BEMUTATÓ

Szólj hozzá!

Címkék: föld összeesküvés hit környezetvédelem earth lelkigondozás

A bejegyzés trackback címe:

https://medeq.blog.hu/api/trackback/id/tr82900470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása