HTML

PortalMind

hitről, orvoslásról és háborúról.

Linkblog

Terror kiállítás

2008.09.19. 17:20 Portal[x]Mind

A modern művészetekkel való találkozásom nagy hatással volt rám. Röviden és tömören: egy új érzés fogott el, ami a káosz és a hányinger kettőse formájában írható le.

Mégsem gondolom azt, hogy csak ez a modern művészet. Másfelől különbözőek vagyunk, így azt is el tudom képzelni, hogy valakinek sokat jelent és mond.

Ezért veszem a bátorságot, hogy egy általam meg nem látogatott, ám témájában érdekesnek mutatkozó kiállításra hívjam fel a figyelmet. A címe: t.error. A terror szót inkább általános értelemben értve, az erőszakot bemutató kiállítás ez. Arra épít, hogy a mai generáció, elsősorban a TV-ből, sokkal magasabbra helyezte az ingerküszöbét, ami az erőszakot, agreszivitást stb. illeti.

Ha valaki megnézi és még a blogomra is téved, nyugodtan írja meg tapasztalatait.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb agresszió erőszak terror kiállítás modern művészet műcsarnok

A bejegyzés trackback címe:

https://medeq.blog.hu/api/trackback/id/tr90671720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása